fredag, juli 07, 2006

Ein fin teng:)


I dag har e masse å var "gla" førr, iaillefaill gled me over på jobb. Kriterie e ein teng pr dag, mn i dag e d mange:DRektinok ikke d at Mina ik går på radion i dag..ka ha skjedd??whaaaaaaaaaat?

Vi satt å åpna post i dag..i to å ein hall time. Åg ætterpå fekk vi is av ho dama som hadd ansvare førr oss...TAKK!Uansett ke vi ha klaga der borte så ha no ho vært like gla å førnøyd å i dag fekk vi is:) She looooooves us! Dærætter åpna e email, først fikk e arbeidslista, ikke nå poståpning i neste uka, samt at vi fekk tilbud om overti. sjøl om at e e ganske lei takka e ja. E træng næmli pæng å d e tross alt 50% på jobbinga!! bi kanskje bre to daga da så får hopp i d:) Samtidi har ei på jobben bursdag så vi får MEIR is:P "Bære å gå i kjøleskape å ta ein d"..*snille damen!!* Dessutn e d kosefredag i dag. Å me kosefredag så kjæm, nei ik kos, mæn gotta:D weee...!!Dæ e væll mæst wee førr at vi får ein halltime betalt fritt(A).

wlæ wlæ wlæ....ska t trondheim i dag...å ja karin du ska få oppdatering om d vart nåkka trøndertafs på me:P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg hadde også store problemer med at Mina ikke var å finne på P3 denne dagen! Det er definitivt ikke samme fandeninnvoldskhet i Filmpolitiet...

Caroline sa...

Dama e særiøst RÅÅÅÅ!!